Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱向敢
Chu Hsiang-Kan
Aliases:  朱向政
 
Filmography (1969-1982)
 
  副導演 (1 film)
    劍中之王 (1969)    
  策劃 (2 films)
    決鬥者的生命 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
  編劇 (41 films)
    喜怒哀樂 (1970)    
    最短的婚禮 (1971)    
    家家有本難唸的經 (1971)    
    郎變了 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    太太我錯了 (1971)    
    出賣愛情的人 (1971)    
    小人物出頭記 (1971)    
    我心碎了 (1971)    
    洞房奇譚 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    為你心碎 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    小紅娘 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    愛的挑戰 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    大三元 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    西貢,台北,高雄 (1975)    
    情深愛更深 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    英雄有淚 (1978)    
    電子小飛俠 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    歡樂群英 (1980)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    憤怒的玫瑰 (1982)