Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張永祥(1)
Chang Yung-Hsiang  ♂

 
Filmography (1964-1986)
 
  導演 (3 films)
    警告逃妻 (1970)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
  策劃 (6 films)
    天倫樂 (1973)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    失節 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    誘惑 (1983)    
  編劇 (130 films)
    可憐天下父母心 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    橋 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    我女若蘭 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    壯志凌雲 (1967)    
    路 (1967)    
    日出,日落 (1967)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    白鷺人家 (1968)    
    第六個夢 (1968)    
    晨霧 (1968)    
    情人的眼淚 (1969)    
    楊子江風雲 (1969)    
    黑帖 (1969)    
    今天不回家 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    群星會 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    警告逃妻 (1970)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    可恨的人 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    風從哪裡來 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    珠光寶氣 (1972)    
    秋決 (1972)    
    寸草稚子心 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    何日再吻君 (1972)    
    血濺虹橋 (1972)    
    雙鳳飛 (1973)    
    小淘氣 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    天倫樂 (1973)    
    負心的人續集 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    雨中行 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    好女十八變 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    我心深處 (1974)    
    星星星 (1974)    
    女朋友 (1974)    
    龍鳳配 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    大三元 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    雲深不知處 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    樀星 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    香花與毒草 (1975)    
    未曾留下地止 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    碧雲天 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    奪愛 (1976)    
    海韻 (1976)    
    約會在早晨 (1976)    
    楓葉情 (1976)    
    秋歌 (1976)    
    追球追求 (1976)    
    今夜你和我 (1976)    
    桑園 (1976)    
    浪花 (1976)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    人在天涯 (1977)    
    愛的賊船 (1977)    
    蒂蒂日記 (1977)    
    微笑 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    異鄉夢 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    變色的太陽 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    霧茫茫 (1978)    
    處處聞啼鳥 (1978)    
    翠湖寒 (1978)    
    願者上釣 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    悲之秋 (1979)    
    一爿情深 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    摘星 (1979)    
    小城故事 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    戀愛反斗星 (1980)    
    源 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    綠色山莊 (1980)    
    上海社曾 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    情探 (1981)    
    龍的傳人 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    小妞.大盜.我 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    女賊 (1982)    
    霹靂戰士 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    媽媽帶我回家 (1983)    
    細雨春風 (1984)    
    頤園飄香 (1984)    
    賣妻 (1985)    
    海潮的故事 (1986)