Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
桂治洪
Kuei Chih-Hung
Aliases:  小貴,  桂治雄





 
Filmography (1964-1984)
 
  特別視效 (1 film)
    魔 (1983)    
  副導演 (18 films)
    情人石 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    鐵扇公主 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    網嬌娃 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    狂戀時 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    裸屍痕 (1969)    
    椰林春戀 (1969)    
    女校春色 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    遺產伍億圓 (1970)    
    胡姬花 (1970)    
    四王一后 (1974)    
  故事 (1 film)
    魔 (1983)    
  導演 (37 films)
    那個不多情 (1970)    
    海外情歌 (1970)    
    女殺手 (1971)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    憤怒青年 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    血証 (1973)    
    成記茶樓 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    大哥成 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    索命 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    廟街皇后 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    扮豬食老虎 (1978)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    搏盡 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    魔 (1983)    
    走火炮 (1984)    
  演員 (2 films)
    裸屍痕 (1969) ... 何秘書
    牛鬼蛇神 (1973)    
  編劇 (5 films)
    那個不多情 (1970)    
    海外情歌 (1970)    
    香港過客 (1972)    
    邪 (1980)    
    屍妖 (1981)