Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊凡 (1)
Yonfan  ♂




 
Filmography (1984-2009)
 
  攝影 (1 film)
    玫瑰的故事 (1986)    
  監製 (2 films)
    少女日記 (1984)    
    新同居時代 (1994)    
  導演 (13 films)
    少女日記 (1984)    
    海上花 (1986)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    意亂情迷 (1987)    
    流金歲月 (1988)    
    祝福 (1990)    
    新同居時代 (1994)    
    妖街皇后 (1995)    
    美少年之戀 (1998)    
    遊園驚夢 (2001)    
    鳳冠情事 (2003)    
    桃色 (2004)    
    淚王子 (2009)    
  美術 (1 film)
    淚王子 (2009)    
  演員 (7 films)
    意亂情迷 (1987)    
    合家歡 (1989) ... 茶客
    祝福 (1990)    
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    雙龍會 (1992)    
    神算 (1992)    
    淚王子 (2009)    
  編劇 (11 films)
    少女日記 (1984)    
    海上花 (1986)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    流金歲月 (1988)    
    祝福 (1990)    
    新同居時代 (1994)    
    妖街皇后 (1995)    
    美少年之戀 (1998)    
    遊園驚夢 (2001)    
    桃色 (2004)    
    淚王子 (2009)