Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
甄珍
Chen Chen (1)  ♀
Aliases:  章家珍





 
Filmography (1966-1986)
 
  演員 (79 films)
    幾度夕陽紅 (1966) ... 何霜霜
    幾度夕陽紅大結局 (1966) ... 何霜霜
    天之嬌女 (1966) ... 嚴蘭貞
    鳳陽花鼓 (1967) ... 朱貞娘
    明月幾時圓 (1967) ... 王潔漪
    遠山含笑 (1967) ... 李浣雲
    新娘與我 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    今天不回家 (1969) ... 張珍珍
    陌生人 (1969) ... 沈珮蓉
    玉面貓 (1969)    
    百萬新娘 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970) ... 雪姑
    群星會 (1970) ... 馬嘉嘉
    吾愛吾妻 (1970)    
    高山青 (1970)    
    行行出狀元 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    落鷹峽 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    淘氣姑娘 (1971)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    妙極了 (1971) ... 小樓
    歡天喜地 (1971)    
    緹縈 (1971) ... 緹縈
    母與女 (1971) ... 婷婷
    最短的婚禮 (1971)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    珮詩 (1972)    
    喜從天上來 (1972)    
    發達之人 (1972) ... 嚴婷玉
    黑吃黑 (1972) ... 金琳璫
    淘氣公主 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    淘氣三千金 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    白屋之恩 (1972)    
    明日天涯 (1973) ... 涵妮
    彩雲飛 (1973) ... 楊涵妮/唐小眉
    卿本多情 (1973)    
    心有千千結 (1973) ... 江雨薇
    分秒必爭 (1973)    
    好女十八變 (1973)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    我心深處 (1974) ... 秦雨
    海鷗飛處 (1974) ... 海鷗 - 葉韾 - 楊羽裳
    一年幽夢 (1974) ... 王艾莎
    龍鳳配 (1974)    
    星星星 (1974)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    冬戀 (1974)    
    婚姻大事 (1974) ... 何家珮
    英烈千秋 (1974) ... 張自忠的女兒
    盲女奇緣 (1975)    
    未曾留下地止 (1975) ... 方心茹
    一簾幽夢 (1975) ... 汪紫菱
    金粉神仙手 (1975)    
    兩小無猜歷險記 (1975)    
    今夜你和我 (1976)    
    愛的迷藏 (1976)    
    大富人家 (1976)    
    奪愛 (1976) ... 華玲玲
    愛在夏威弟 (1976) ... 凱玲
    哈哈笑 (1976)    
    秋詩篇篇 (1977)    
    愛有明天 (1977) ... 秦倩若
    變色的太陽 (1977)    
    微笑 (1977)    
    日落北京城 (1977)    
    煙水寒 (1977) ... 陸筑玲
    真真的愛 (1977)    
    楓林小雨 (1978) ... 馮秋雪
    黃埔軍魂 (1979) ... 繡春
    我的媽媽 (1983)    
    風水二十年 (1983) ... 孫秋菊
    寒江秋水 (1984)    
    我是中國人 (1986)    
  出品人 (3 films)
    冬戀 (1974)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    秋詩篇篇 (1977)