Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張海(1)
Cheung Hoi (1)  ♂
 
Filmography (1963-2012)
 
  攝影 (61 films)
    龍蛇混雜 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    紅樓春上春 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    蛇貓鶴混形掌 (1980)    
    I.Q. 爆棚 (1981)    
    借刀殺人 (1981)    
    殺手營 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    毒蠱 (1983)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    Inferno Thunderbolt (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    毒咒 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    上海風雲 (1985)    
    忍者太保之教父魂 (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    戰火連天 (1986)    
    誓不低頭 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    黑勇士 (1986)    
    特警雙雄 (1986)    
    田莊大決鬥 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    殺戮中原 (1987)    
    Crackdown Mission (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之鎗林彈雨 (1987)    
    Fire Operation (1987)    
    American Commando 3: Savage Temptation (1987)    
    羅漢忍者 (1987)    
    轟天忍者 (1987)    
    魔幻狂迷 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    戰火威龍 (1987)    
    煉獄天使 (1987)    
    武林通殺令 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    神秘彎刀 (1991)    
    辣手梟雄 (1992)    
    中華警花 (1992)    
    張保仔 (1994)    
  演員 (3 films)
    紅粉金剛 (1963) ... 探員丙
    毒咒 (1985)    
    阿佤山 (2012)    
  編劇 (1 film)
    一池春水 (1970)