Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李司祺
Louise Lee Si-Kei  ♀
Aliases:  李司棋





 
Filmography (1969-2008)
 
  演員 (33 films)
    飛男飛女 (1969) ... 華麗莎
    四鳳求凰 (1969)    
    小姐不在家 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    瓊花仙子 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    重逢 (1971) ... 藍千蕙
    最長的約會 (1971)    
    黑名單 (1972) ... 莊憶美
    難忘初戀情人 (1972)    
    太平山下 (1974) ... -
    逼虎跳牆 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    唐山猛虎 (1974)    
    大家樂 (1975)    
    彩宏焦焦 (1975)    
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    下流社會 (1976) ... 莫淑英
    大躍進 (1978)    
    愛情麥芽糖 (1984)    
    愛的世界 (1990)    
    祝福 (1990)    
    新半斤八兩 (1990) ... 李司棋
    積奇瑪莉 (1992)    
    群星會 (1992) ... 易蓉蓉
    愛的種籽 (1994) ... 王母
    清官難審 (1994) ... 小畢之母
    九絞龍的謊言 (1995) ... Shirely 母
    虎度門 (1996)    
    大丈夫2 (2006) ... 陳修女
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    十分鍾情 (2008)