Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李司祺
Louise Lee Si-Kei  ♀
Aliases:  李司棋





 
Filmography (1969-2008)
 
  演員 (33 films)
    四鳳求凰 (1969)    
    飛男飛女 (1969) ... 華麗莎
    小姐不在家 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    瓊花仙子 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    最長的約會 (1971)    
    重逢 (1971) ... 藍千蕙
    黑名單 (1972) ... 莊憶美
    難忘初戀情人 (1972)    
    唐山猛虎 (1974)    
    太平山下 (1974) ... -
    逼虎跳牆 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    大鄉里 (1974) ... -
    大家樂 (1975)    
    彩宏焦焦 (1975)    
    下流社會 (1976) ... 莫淑英
    大鄉里與掃街添 (1976) ... -
    大躍進 (1978)    
    愛情麥芽糖 (1984)    
    新半斤八兩 (1990) ... 李司棋
    愛的世界 (1990)    
    祝福 (1990)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    群星會 (1992) ... 易蓉蓉
    愛的種籽 (1994) ... 王母
    清官難審 (1994) ... 小畢之母
    九絞龍的謊言 (1995) ... Shirely 母
    虎度門 (1996)    
    大丈夫2 (2006) ... 陳修女
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    十分鍾情 (2008)