Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫華(1)
Suen Wah  ♂
 
Filmography (1957-1995)
 
  動作設計 (1 film)
    雲南奇趣錄 (1979)    
  監製 (1 film)
    狂 (1992)    
  製片 (3 films)
    雲海玉弓緣 (1966)    
    雙女情歌 (1968)    
    玉女芳踪 (1969)    
  副導演 (3 films)
    皇帝出京 (1965)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    大風浪 (1976)    
  導演 (6 films)
    男朋友 (1979)    
    雲南奇趣錄 (1979)    
    四川搜秘錄 (1982)    
    神秘的西藏 (1985)    
    今古婚俗奇親 (1987)    
    秘境神奇錄 (1989)    
  演員 (1 film)
    小鴿子姑娘 (1957) ... 王阿玉
  策劃 (2 films)
    女兒紅 (1995)    
    日光峽谷 (1995)    
  編劇 (5 films)
    三劍客 (1969)    
    四川搜秘錄 (1982)    
    神秘的西藏 (1985)    
    今古婚俗奇親 (1987)    
    秘境神奇錄 (1989)