Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
狄龍
Ti Lung  ♂
Aliases:  譚榮,  譚富榮





 
Filmography (1969-2016)
 
  導演 (2 films)
    電單車 (1974)    
    後生 (1975)    
  演員 (120 films)
    保鏢 (1969) ... 向定
    獨臂刀王 (1969) ... 陸洪
    死角 (1969) ... 張純
    十三太保 (1970) ... 史敬思
    報仇 (1970) ... 關玉樓
    小煞星 (1970)    
    新獨臂刀 (1971) ... 封俊傑
    雙俠 (1971) ... 鮑廷天
    大決鬥 (1971) ... 唐人傑
    鷹王 (1971) ... 展飛
    拳擊 (1971) ... 汶烈
    無名英雄 (1971) ... 鐵虎
    快活林 (1972) ... 武松
    年輕人 (1972) ... 林達
    惡客 (1972) ... 汶烈
    小孩與狗 (1972)    
    群英會 (1972) ... 徐世英
    四騎士 (1972) ... 馮俠
    水滸傳 (1972) ... 武松
    叛逆 (1973) ... 凌昭
    五虎將 (1973) ... 方一飛
    刺馬 (1973) ... 馬新貽
    大海盜 (1973) ... 張保仔
    蕩寇誌 (1973) ... 武松
    電單車 (1974) ... 宋達
    吸毒者 (1974) ... 關正群
    少林五祖 (1974) ... 蔡德忠
    奪命刺客 (1974) ... Tai Pah
    傾國傾城 (1975) ... 光緒皇帝
    嬉笑怒罵 (1975)    
    後生 (1975) ... 陳根來
    降頭 (1975) ... 許諾
    神打 (1975) ... 義和團成員
    蛇王子 (1976) ... 巨蟒(蛇王子)
    瀛台泣血 (1976) ... 光緒皇帝
    八道樓子 (1976) ... 吳超徵
    少林寺 (1976) ... 蔡德忠
    勾魂降頭 (1976) ... 齊中平
    天涯明月刀 (1976) ... 傅紅雪
    多情劍客無情劍 (1977) ... 李尋歡
    射鵰英雄傳 (1977) ... 段智興
    明月刀雪夜殲仇 (1977) ... 傅紅雪
    海軍突擊隊 (1977) ... 梁關欽
    白玉老虎 (1977) ... 趙無忌
    三少爺的劍 (1977) ... 傅紅雪
    楚留香 (1977) ... 楚留香
    冷血十三鷹 (1978) ... 戚明星
    殺絕 (1978) ... 劇中無透露名字
    蕭十一郎 (1978) ... 蕭十一郎
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 楚留香
    清宮大刺殺 (1978) ... 馬勝
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 黎仁超
    教頭 (1979) ... 王陽
    風流斷劍小小刀 (1979) ... 段長青
    少林英雄 (1980) ... 高飛揚
    金劍 (1980) ... 仇獨/仇恕
    插翅難飛 (1980) ... 鄧彪
    功夫皇帝 (1981) ... 雍正皇帝
    術士神傳 (1981) ... 戚繼光
    書劍恩仇錄 (1981) ... 陳家洛
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    魔劍俠情 (1981) ... 李尋歡 (小李飛刀)
    鷹落勺陽坪 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 段智興
    辛亥雙十 (1981) ... 鄧玉麟
    荒漠英雄傳 (1981)    
    武松 (1982) ... 武松
    大旗英雄傳 (1982) ... 鐵中棠
    獵魔者 (1982) ... 羅力
    楚留香之幽靈山莊 (1982) ... 楚留香
    大俠沈勝衣 (1983) ... 沈勝衣
    少林傳人 (1983) ... 道行(大皇子)
    洪拳大師 (1984) ... 梁坤(鐵橋三)
    魔殿屠龍 (1984) ... 鐵真
    上海灘十三太保 (1984) ... 教頭
    擂台 (1984) ... 鐵金剛
    拳擊小子 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    教頭發威 (1985) ... 童鐵錚
    金門砲戰 (1986) ... 吉星文將軍
    英雄本色 (1986) ... 宋子豪
    英雄正傳 (1986) ... 何龍
    衛斯理傳奇 (1987) ... 白奇偉
    梅珍 (1987)    
    人民英雄 (1987) ... 古向陽
    英雄本色續集 (1987) ... 宋子豪
    老虎出更 (1988) ... 龍哥
    法中情 (1988) ... 龍約翰
    又見冤家 (1988)    
    義膽紅唇 (1988) ... 周強
    老虎出監 (1989) ... 洛培
    義膽群英 (1989) ... 阿龍
    邊緣歲月 (1990) ... 韋一鳴
    豪門夜宴 (1991) ... 廚師
    邊城浪子 (1993) ... 傅紅雪
    赤腳小子 (1993) ... 段青雲
    廉政第一擊 (1993) ... 王一沖
    一刀傾城 (1993) ... 譚嗣同
    醉拳II (1994) ... 黃麒英
    流星語 (1999) ... 龍Sir
    救薑刑警 (2000) ... 劉Sir
    街女 (2000) ... 反黑組沙展
    情陷百樂門 (2000) ... 神爺
    疊影殺機 (2001) ... 封家維
    慳錢家族 (2002) ... 狄龍
    灰色驚爆 (2003) ... 昆叔
    少年阿虎 (2003) ... 龍哥
    血門徒 (2005)    
    天地孩兒 (2005) ... 鍾國龍
    我老婆是大佬3 (2006) ... 會長
    天行者 (2006) ... 楚雄
    劍蝶 (2008) ... 祝公遠
    三國志見龍卸甲 (2008) ... 關羽
    一個好爸爸 (2008) ... 美寶父親
    翡翠明珠 (2010) ... 皇上
    為你鍾情 (2010) ... 方穎芝父
    光輝歲月 (2012)    
    惡作劇之吻 (2014)    
    我的澎湖灣 (2015)    
    我來自紐約 (2016)    
  編劇 (1 film)
    後生 (1975)