Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯怡
Kathy Yuen Ka-Yee  ♀
Aliases:  袁家怡





 
Filmography (2007-2019)
 
  演員 (21 films)
    戲王之王 (2007) ... 小曼
    惡男事件 (2008) ... 美芝
    內衣少女 (2008) ... Celine
    新宿事件 (2009) ... 靜子
    翡翠明珠 (2010) ... 婉公主
    抱抱俏佳人 (2010) ... Vivian
    天生愛情狂 (2012)    
    紮職 (2012) ... 阿怡
    第一次不是你 (2013)    
    哭喪女 (2013)    
    我們停戰吧 (2015)    
    靈魂相認 (2015)    
    失心者 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    3條友飲醉走 (2016)    
    29+1 (2017)    
    某日某月 (2018) ... 王子月
    廉政風雲 (2019) ... 芷晴
    你咪理,我愛你! (2019) ... 琪琪
    女子監獄 (2019)