Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁蘭
Ding Lan  ♀





 
Filmography (1956-1965)
 
  監製 (5 films)
    不了情 (1958)    
    將錯就錯 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    再嫁新娘 (1958)    
    假正經 (1959)    
  演員 (24 films)
    花魁女賣油郎 (1956)    
    蘇秦假不第 (1957)    
    雷劈惡家姑 (1957)    
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    青竹絲奇案 (1957)    
    桃花鄉 (1957)    
    將錯就錯 (1958) ... 吳淑珍
    誤入歧途 (1958)    
    搖鼓記 (1958)    
    再嫁新娘 (1958)    
    冤家變親家 (1958)    
    曼波姑娘 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    少女十八變 (1958)    
    三元奪妻 (1958)    
    不了情 (1958)    
    潘金蓮 (1959) ... 李瓶兒
    馬來亞之戀 (1959)    
    假正經 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    何仙姑 (1959)    
    王三福火燒樓 (1959)    
    假夫妻 (1959)    
    紅男綠女 (1965) ... 維美玉