Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃耐霜
Huang Nai-Shuang  ♀




 
Filmography (1934-1958)
 
  演員 (45 films)
    好好先生 (1934)    
    女人 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 交際花
    王先生的秘密 (1934)    
    王先生過年 (1935)    
    新舊上海灘 (1936)    
    金剛鑽 (1936)    
    夜會 (1936)    
    春之花 (1936)    
    四千金 (1937)    
    夢里乾坤 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    麻瘋女 (1939)    
    武則天 (1939)    
    王熙鳳大鬧寧國府 (1939)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    二百五小傳 (1940) ... 柳母
    花魁女 (1940)    
    王老虎搶親 (1940)    
    杜十娘 (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    女鬼 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940)    
    刁劉氏 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    新姊妹花 (1941)    
    江南小俠 (1941)    
    家 (1941)    
    夜半歌聲續集 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    博愛 (1942)    
    海上大觀園 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    秋 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    梅孃曲 (1943)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    凱風 (1944)    
    奮鬥 (1945)    
    患難夫妻 (1950)    
    婦女春秋 (1951)    
    武訓傳 (1951)    
    姊妹冤家 (1951)    
    三八河邊 (1958)