Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
嚴月嫻
Yan Yue-Xian  ♀
Aliases:  嚴月娴,  嚴月閒





 
Filmography (1926-1944)
 
  演員 (26 films)
    難為了妹妹 (1926)    
    紅樓夢 (1927)    
    如此天堂(前集) (1931) ... 黎妻
    如此天堂 (后集) (1931) ... 黎妻
    失戀 (1932)    
    自由之花 (1932)    
    春蠶 (1933)    
    道德寶鑒 (1933)    
    脂粉市場 (1933)    
    春水情波 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    三姊妹 (1934)    
    重婚 (1934)    
    空谷蘭 (1934)    
    女兒經 (1934)    
    路柳牆花 (1934)    
    翡翠馬 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    大家庭 (1935)    
    春之花 (1936)    
    女權 (1936)    
    彈性女兒 (1937)    
    夜明珠 (1939)    
    珍珠塔 (1940)    
    春風回夢記 (1941)    
    歸去來兮 (1944)