Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃青雲
Wong Ching-Wan  ♀





 
Filmography (1965-1972)
 
  演員 (21 films)
    西廂記 (1965)    
    金燕子 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    虹 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    女兒國 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    三笑 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    死角 (1969) ... 舞女
    燕娘 (1969) ... 謝金花
    慾燄狂流 (1969)    
    飛刀手 (1969)    
    一池春水 (1970)    
    鳳飛飛 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    黑靈官 (1972)