Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏佩珍
Xia Pei-Zhen  ♀





 
Filmography (1927-1934)
 
  演員 (28 films)
    紅樓夢 (1927)    
    火燒紅蓮寺 (1928)    
    火燒紅蓮寺第三集 (1928)    
    火燒紅蓮寺第二集 (1928)    
    火燒紅蓮寺第四集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第六集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第五集 (1929)    
    火燒紅蓮寺第八集 (1929)    
    小英雄劉進 (1929)    
    火燒紅蓮寺第十三集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十五集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第九集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十一集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十四集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十六集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十集 (1930)    
    火燒紅蓮寺第十二集 (1930)    
    桃花湖 (1930)    
    紅淚影 (1931)    
    如此天堂 (后集) (1931) ... 舞女秀英
    如此天堂(前集) (1931) ... 舞女秀英
    落霞孤鶩 (1932)    
    自由之花 (1932)    
    春風楊柳 (1932)    
    香草美人 (1933)    
    狂流 (1933)    
    路柳牆花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 夏雲