Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪平
Wong Ping (2)  ♂





 
Filmography (1953-1985)
 
  副導演 (5 films)
    桃花淚 (1960)    
    七仙女 (1963)    
    秦香蓮 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    笑面俠 (1968)    
  錄音 (6 films)
    一網打盡 (1974)    
    狼吻 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    天皇巨星 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    金鎖匙 (1978)    
  導演 (7 films)
    大丐俠 (1968)    
    黑豹 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    小蘋果 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    劍魂 (1971)    
  演員 (16 films)
    玉女情仇 (1953)    
    人犬恩仇 (1955)    
    秦香蓮 (1964) ... 美父
    大丐俠 (1968) ... 徐父
    太極門 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    楓林渡 (1969) ... 川中三老--吳老
    家有賢妻 (1970) ... 張長弓
    神槍手 (1970) ... 師爺馬如龍
    屠龍 (1970)    
    浪子之歌 (1971) ... 采子父
    牛鬼蛇神 (1973)    
    小山東到香港 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    龍家將 (1976)    
    飛彈大決戰 (1982)    
  策劃 (1 film)
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
  混音 (26 films)
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    猛龍過江 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    心魔 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    池女 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    破戒 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    賣身契 (1978)    
    拳精 (1978)    
    賊贓 (1980)    
    人嚇鬼 (1984)    
    龍的心 (1985)