Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石揮
Shi Hui (2)  ♂
Aliases:  俞濤,  石毓濤





 
Filmography (1941-1957)
 
  導演 (6 films)
    母親 (1949)    
    我這一輩子 (1950)    
    關連長 (1951)    
    雞毛信 (1954)    
    天仙配 (1955)    
    霧海夜航 (1957)    
  演員 (7 films)
    返魂香 (1941)    
    太太萬歲 (1947) ... 陳父
    夜店 (1947) ... 聞太師
    嚴陽天 (1947)    
    假鳳虛凰 (1947)    
    腐蝕 (1950) ... 張小昭
    我這一輩子 (1950) ... 我
  編劇 (2 films)
    母親 (1949)    
    霧海夜航 (1957)    
 
 
Biography
 
  Died 1957.