Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙心妍
Chiu Sam-Yin  ♀





 
Filmography (1965-1970)
 
  演員 (29 films)
    七七敢死隊 (1965)    
    心花朵朵開 (1965) ... 秀蘭
    歡樂青春 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    明日之歌 (1967)    
    網嬌娃 (1967) ... 李晶
    少年十五二十時 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    艷陽天 (1967) ... 舞蹈員
    鐵觀音 (1967)    
    星月爭輝 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    紅辣椒 (1968) ... 薛二娘
    玉面飛狐 (1968)    
    奪魂鈴 (1968) ... 衛芸
    狐俠 (1968) ... 周素娟
    桃李春風 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    燕娘 (1969) ... 張秀英
    鐵羅漢 (1970)    
    鬼門關 (1970)