Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙心妍
Chiu Sam-Yin  ♀





 
Filmography (1965-1970)
 
  演員 (29 films)
    七七敢死隊 (1965)    
    心花朵朵開 (1965) ... 秀蘭
    西遊記 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    艷陽天 (1967) ... 舞蹈員
    星月爭輝 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    網嬌娃 (1967) ... 李晶
    少年十五二十時 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    金燕子 (1968)    
    紅辣椒 (1968) ... 薛二娘
    玉面飛狐 (1968)    
    奪魂鈴 (1968) ... 衛芸
    狐俠 (1968) ... 周素娟
    燕娘 (1969) ... 張秀英
    桃李春風 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    青春萬歲 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    鐵羅漢 (1970)    
    鬼門關 (1970)