Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐守仁
Hsu Shou-Jen
 
Filmography (1957-1987)
 
  監製 (1 film)
    變色巷 (1987)    
  製片 (1 film)
    無情恨薄命 (1958)    
  導演 (42 films)
    心酸酸 (1957)    
    孤兒怨 (1958)    
    姻緣天註定 (1958)    
    後母與前子 (1959)    
    送君情淚 (1961)    
    甘露出世 (1961)    
    角齒還我 (1962)    
    大道公大鬥媽祖婆 (1962)    
    雨夜花(下集) (1962)    
    小妹妹流浪記 (1963)    
    媽媽在那裡 (1963)    
    為子我再嫁 (1963)    
    難忘鳳凰橋 (1963)    
    歡喜船入港 (1963)    
    野柳義魂情難忘 (1964)    
    落大雨彼日 (1964)    
    媽媽請妳保重 (1964)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    霧夜的燈塔 (1965)    
    老長壽老青春 (1965)    
    港街十三號 (1965)    
    夜半寫情書 (1965)    
    黃昏的太陽 (1966)    
    愛你入骨 (1966)    
    金蝴蝶 (1966)    
    普士遍 (1967)    
    愛你到死 (1967)    
    女醉俠 (1967)    
    賊仔狀元才 (1967)    
    七仔魁 (1967)    
    阿西, 阿西 (1967)    
    三笑緣 (1968)    
    往日的舊夢 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    愛情的大波動 (1968)    
    張帝找阿珠 (1969)    
    王哥柳哥遊地府 (1969)    
    只愛你一人 (1969)    
    無敵阿郎 (1973)    
    鬼叫春 (1987)    
    變色巷 (1987)    
    艷女發情 (1987)    
  策劃 (1 film)
    變色巷 (1987)    
  編劇 (1 film)
    甘露出世 (1961)