Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐守仁
Hsu Shou-Jen
 
Filmography (1957-1987)
 
  監製 (1 film)
    變色巷 (1987)    
  製片 (1 film)
    無情恨薄命 (1958)    
  導演 (42 films)
    心酸酸 (1957)    
    姻緣天註定 (1958)    
    孤兒怨 (1958)    
    後母與前子 (1959)    
    甘露出世 (1961)    
    送君情淚 (1961)    
    大道公大鬥媽祖婆 (1962)    
    雨夜花(下集) (1962)    
    角齒還我 (1962)    
    為子我再嫁 (1963)    
    難忘鳳凰橋 (1963)    
    歡喜船入港 (1963)    
    小妹妹流浪記 (1963)    
    媽媽在那裡 (1963)    
    落大雨彼日 (1964)    
    媽媽請妳保重 (1964)    
    野柳義魂情難忘 (1964)    
    老長壽老青春 (1965)    
    港街十三號 (1965)    
    夜半寫情書 (1965)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    霧夜的燈塔 (1965)    
    愛你入骨 (1966)    
    金蝴蝶 (1966)    
    黃昏的太陽 (1966)    
    賊仔狀元才 (1967)    
    七仔魁 (1967)    
    阿西, 阿西 (1967)    
    普士遍 (1967)    
    愛你到死 (1967)    
    女醉俠 (1967)    
    巫山點點愁 (1968)    
    愛情的大波動 (1968)    
    三笑緣 (1968)    
    往日的舊夢 (1968)    
    只愛你一人 (1969)    
    張帝找阿珠 (1969)    
    王哥柳哥遊地府 (1969)    
    無敵阿郎 (1973)    
    鬼叫春 (1987)    
    變色巷 (1987)    
    艷女發情 (1987)    
  策劃 (1 film)
    變色巷 (1987)    
  編劇 (1 film)
    甘露出世 (1961)