Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張松枝
Deon Cheung Chung-Chi  ♂





 
Filmography (1995-2020)
 
  演員 (18 films)
    功夫特警 (1995)    
    攝氏32度 (1996)    
    Z風暴 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    導火新聞線 (2016) ... 唐維剛 (新聞統籌專員)
    毒。誡 (2017) ... 流氓警察
    無雙 (2018)    
    棟篤特工 (2018)    
    L風暴 (2018)    
    獅子山上 (2019)    
    催眠裁決 (2019) ... 主控官
    九龍不敗 (2019) ... 張風俠
    犯罪現場 (2019) ... 雷友彪
    P風暴 (2019) ... 王海良
    死亡通知單 (2020)    
    一級指控 (2020)