Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
井莉
Ching Li  ♀





 
Filmography (1967-1987)
 
  演員 (64 films)
    船 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 金花
    寒煙翠 (1968) ... 章凌雲
    雲泥 (1968)    
    陰陽刀 (1969)    
    十二金錢鏢 (1969) ... 袁玉蓉
    雙喜臨門 (1970) ... 李明珠
    一池春水 (1970) ... 阿香
    大羅劍俠 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 洪銀鳳
    劍女幽魂 (1971)    
    拳擊 (1971) ... 玉蘭
    夕陽戀人 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 金鈴子
    四騎士 (1972)    
    惡客 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    太陰指 (1972) ... [已刪除的場景]
    梅山收七怪 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    刺馬 (1973) ... 黃妻
    七十二家房客 (1973)    
    香港73 (1974) ... 福妻/周玉芳
    朱門怨 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    大劫案 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976) ... 孫蝶
    決殺令 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 林仙兒
    秀花大盜 (1978) ... 薛冰
    哪吒三太子 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978) ... 趙明
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 趙明
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 柳無名
    孔雀王朝 (1979)    
    插翅難飛 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 雅莉
    絕代英雄 (1980) ... 龍雪兒
    摩登土佬 (1980) ... 史蓮娜
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 瑛姑
    御劍伏魔 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫儀
    魔劍俠情 (1981) ... 林詩音
    沙家十五女英豪 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    十殿閻羅 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    霊幻襲撃 (1987)