Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何藩
Ho Fan (1)  ♂





 
Filmography (1961-1997)
 
  攝影 (1 film)
    長髮姑娘 (1975)    
  監製 (3 films)
    哎也女朋友 (1992)    
    不羈的心 (1993)    
    少女情懷總是詩 (1993)    
  導演 (24 films)
    血愛 (1972)    
    春滿丹麥 (1973)    
    空中少爺 (1974)    
    長髮姑娘 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    賣身 (1976)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    戇哥哥 (1977)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    淫獸 (1978)    
    台北吾愛 (1980)    
    花劫 (1982)    
    花女情狂 (1985)    
    玉蒲團 (1986)    
    浮世風情繪 (1987)    
    心鎖 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    夜激情 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    我為卿狂 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    不羈的心 (1993)    
    罌粟 (1994)    
    豪門聖女 (1997)    
  執行導演 (1 film)
    哎也女朋友 (1992)    
  演員 (28 films)
    不了情 (1961) ... 湯鵬南之弟
    原野奇俠傳 (1963) ... 林道安
    雙鳳奇緣 (1964)    
    紅伶淚 (1965) ... 羅兆華
    宋宮秘史 (1965) ... 六王爺
    歡樂青春 (1966)    
    藍與黑(下) (1966) ... 表姐夫
    女秀才 (1966) ... 魏撰之
    鐵扇公主 (1966) ... 唐僧
    藍與黑(上) (1966) ... 表姐夫
    西遊記 (1966) ... 唐僧
    慾海情魔 (1967) ... 大衛
    大俠復仇記 (1967) ... 李大偉
    盤絲洞 (1967) ... 唐三藏
    珊珊 (1967) ... 余志堅
    女兒國 (1968) ... 唐僧
    釣金龜 (1969) ... 孫家文
    香噴噴小姐 (1969) ... 林建華
    大丈夫能屈能伸 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    瘋狂佳人 (1970)    
    金劍 (1970)    
    警告逃妻 (1970) ... 信雄
    問白雲 (1971)    
    淘氣女歌手 (1971)    
    湄南河之歌 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    梅山收七怪 (1973)    
  編劇 (2 films)
    台北吾愛 (1980)    
    夜激情 (1989)