Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李居安
Lee Kui-On  ♀





 
Filmography (1954-1971)
 
  演員 (31 films)
    初為人母 (1954)    
    六指琴魔(上集) (1965) ... 譚月華
    六指琴魔(下集) (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 譚月華
    無字天書 (1965)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    通天曉 (1966)    
    劫火紅蓮(下集) (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    天劍絕刀 (1967) ... 左文娟
    大師姐 (1967) ... 同學
    怪劍 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968) ... 客串左少娟
    毒龍刀 (1968) ... 客串
    紅花血劍 (1968)    
    灰青三取珍珠旗 (1968) ... 雙陽公主
    武林三鳳(大結局) (1968) ... 杜繼龍
    武林三鳳(上集) (1968) ... 杜繼龍
    哪宅鬧東海 (1968)    
    獨臂神尼 (1969) ... 柳鳴鶯
    七彩紅男綠女 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969) ... 紀賽花
    一劍香 (1969)    
    天龍堡 (1969) ... 蓋夫人
    金劍 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    最短的婚禮 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    冷面殺手 (1971)