Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉準
Lau Cheun  ♂





 
Filmography (1957-1992)
 
  場記 (1 film)
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
  演員 (263 films)
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 李徒
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 張公子
    雷雨之夜 (1960) ... 男同學
    汽車兇殺案 (1962)    
    連環謀殺案 (1962)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    黑玫瑰 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    千手奇女子 (1966)    
    老夫子三救傻仔明 (1966) ... 手術醫生
    青青河邊草 (1966)    
    賣當借 (1967) ... 警察
    英雄本色 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    明日之歌 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    無敵女殺手 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    三招了 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    獨臂神尼 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    慾燄狂流 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    郎如春日風 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    小姐不在家 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    報仇 (1970)    
    獅王之王 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    火併 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    我們要洞房 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    土匪 (1973)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    瘋狂大笨賊 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    肉蒲團 (1975)    
    社女 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    神打 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    大老千 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    後生 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    阿牛發達記 (1976)    
    池女 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    索命 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    功夫小子 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    第二道彩虹 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    唐人街小子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    大男人 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    入冊 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    五毒 (1978) ... 獄卒
    茅山殭屍拳 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    家法 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    瘋劫 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    雙辣 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    發圍 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 嫖客
    搏紮 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    紅粉動江湖 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    歡樂神仙窩 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    執法者 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    長輩 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    綠印 (1981)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    花劫 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    伙頭小子 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    窺情 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    心動 (1986)    
    殺出黃國 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    拳王 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    籠民 (1992) ... 色士風手
    一千靈異夜之孽債危情 (1992)    
    一千靈異夜之鬼拳師 (1992) ... 何老大