Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劍龍(1)
Chien Lung
Aliases:  洪劍龍(2),  洪信德,  검룡

 
Filmography (1953-1975)
 
  監製 (2 films)
    七仙女 (1964)    
    爬山虎 (1972)    
  導演 (50 films)
    初戀日記 (1959)    
    羅通掃北 (1962)    
    十二寡婦征西 (1962)    
    三鬧陰陽地獄塔 (1962)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    嫁妝一牛車 (1964)    
    第三號反間諜 (1964)    
    夜光雙飛俠 (1965)    
    霧社風雲 (1965)    
    江湖客 (1966)    
    女飛俠 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    紅孔雀 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    龍虎斗 (1966)    
    天龍酒店 (1967)    
    武林劍仇 (1967)    
    俠女一枝花 (1967)    
    三劍王 (1967)    
    走路新娘 (1967)    
    七星鏢 (1967)    
    賭命三醉客 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    龍虎劍 (1968)    
    獨臂客 (1968)    
    江湖客 (1968)    
    南刀北劍 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    金劍 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    七劍屠龍 (1970)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    劍影神燈 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    爬山虎 (1972)    
    血豹 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    死對頭 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    洛陽橋 (1975)    
  道具 (2 films)
    金錢豹 (1966)    
    走路新娘 (1967)    
  演員 (3 films)
    基隆七號房慘案 (1957)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    豔諜三盲女 (1965)    
  出品人 (1 film)
    血豹 (1972)    
  編劇 (46 films)
    八貓傳 (1953)    
    基隆七號房慘案 (1957)    
    台南霧夜大血案 (1957)    
    梅亭恩仇記 (1957)    
    孟姜女 (1959)    
    甘國寶大破白水莊 (1961)    
    無你我會死 (1961)    
    十二寡婦征西 (1962)    
    姜子牙下山(續集) (1962)    
    羅通掃北 (1962)    
    狄青取真珠旗 (1962)    
    三鬧陰陽地獄塔 (1962)    
    姜子牙下山 (1962)    
    荒江女俠方玉琴 (1962)    
    三盜狀元印 (1962)    
    三羅漢哭倒乞食洞 (1963)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    岳飛出世 (1963)    
    樊梨花第四次下山 (1963)    
    鴉片戰爭 (1963)    
    子 (1964)    
    遊俠四金剛 (1964)    
    媽媽十一歲 (1964)    
    第三號反間諜 (1964)    
    群犬復仇 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    遊俠胡劍明(第三集) (1964)    
    霧社風雲 (1965)    
    五月十三傷心夜 (1965)    
    夜光雙飛俠 (1965)    
    遊俠四金剛 (續集) (1965)    
    流浪天涯三兄妹 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    女金剛 (1966)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    女飛俠 (1966)    
    金錢豹 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    俠女一枝花 (1967)    
    龍虎劍 (1968)    
    獨臂客 (1968)    
    金劍 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    洛陽橋 (1975)