Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劍龍(1)
Chien Lung
Aliases:  洪劍龍(2),  洪信德,  검룡

 
Filmography (1953-1975)
 
  監製 (2 films)
    七仙女 (1964)    
    爬山虎 (1972)    
  導演 (46 films)
    初戀日記 (1959)    
    十二寡婦征西 (1962)    
    三鬧陰陽地獄塔 (1962)    
    羅通掃北 (1962)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    嫁妝一牛車 (1964)    
    霧社風雲 (1965)    
    龍虎斗 (1966)    
    江湖客 (1966)    
    女飛俠 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    龍虎鬦 (1966)    
    紅孔雀 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    賭命三醉客 (1967)    
    龍虎豹 (1967)    
    天龍酒店 (1967)    
    俠女一枝花 (1967)    
    三劍王 (1967)    
    走路新娘 (1967)    
    江湖客 (1968)    
    龍虎劍 (1968)    
    獨臂客 (1968)    
    南刀北劍 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    七劍屠龍 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    草上飛 (1970)    
    金劍 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    勢不兩立 (1971)    
    龍虎鬥金剛 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    劍影神燈 (1971)    
    忠義門 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    血豹 (1972)    
    山東老娘 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    惡霸 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    洛陽橋 (1975)    
  道具 (2 films)
    金錢豹 (1966)    
    走路新娘 (1967)    
  演員 (3 films)
    基隆七號房慘案 (1957)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    豔諜三盲女 (1965)    
  出品人 (1 film)
    血豹 (1972)    
  編劇 (42 films)
    八貓傳 (1953)    
    基隆七號房慘案 (1957)    
    台南霧夜大血案 (1957)    
    梅亭恩仇記 (1957)    
    無你我會死 (1961)    
    甘國寶大破白水莊 (1961)    
    三盜狀元印 (1962)    
    十二寡婦征西 (1962)    
    姜子牙下山(續集) (1962)    
    羅通掃北 (1962)    
    狄青取真珠旗 (1962)    
    三鬧陰陽地獄塔 (1962)    
    姜子牙下山 (1962)    
    荒江女俠方玉琴 (1962)    
    鴉片戰爭 (1963)    
    三羅漢哭倒乞食洞 (1963)    
    阿里巴巴四十大盜 (1963)    
    岳飛出世 (1963)    
    樊梨花第四次下山 (1963)    
    群犬復仇 (1964)    
    七仙女 (1964)    
    遊俠胡劍明(第三集) (1964)    
    子 (1964)    
    媽媽十一歲 (1964)    
    流浪天涯三兄妹 (1965)    
    遊俠四金剛 (完結篇) (1965)    
    霧社風雲 (1965)    
    五月十三傷心夜 (1965)    
    遊俠四金剛(續集) (1965)    
    女飛俠 (1966)    
    金錢豹 (1966)    
    諜報七金剛 (1966)    
    女金剛 (1966)    
    盲女大逃亡 (1966)    
    諜王女金剛 (1966)    
    俠女一枝花 (1967)    
    獨臂客 (1968)    
    龍虎劍 (1968)    
    草上飛 (1970)    
    金劍 (1970)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    洛陽橋 (1975)