Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊詩敏
Harriet Yeung Sze-Man  ♀
Aliases:  蝦頭





 
Filmography (2004-2019)
 
  演員 (26 films)
    煎釀三寶 (2004) ... 才女(30歲)
    一期一會 (2007)    
    十分愛 (2007) ... 阿南
    戲王之王 (2007)    
    絕代雙嬌 (2008) ... 經紀朱
    我的最愛 (2008) ... 阿瓊
    猛男滾死隊 (2011) ... 秋雲妻
    猛鬼愛情故事 (2011) ... 蝦頭 Harriet
    人約離婚後 (2011) ... 蝦頭
    我愛香港 (2011)    
    潮性辦公室 (2011) ... 蝦頭
    最強囍事 (2011) ... 收銀員
    等我愛你 (2012) ... 阿玲
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012) ... 張惠香之友
    完美假妻168 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015) ... 雅玲
    踏血尋梅 (2015) ... Flora
    同班同學 (2015)    
    全力扣殺 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    PG戀愛指引 (2016)    
    愛情奴隸獸 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    家和萬事驚 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019) ... 美玲