Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋明(1)
Sung Ming
Aliases:  宋朙
 
Filmography (1953-1977)
 
  副導演 (3 films)
    香海情潮 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    盲童奇遇記 (1967)    
  導演 (3 films)
    太平山八仙奇遇 (1966)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    工廠三小姐 (1967)    
  剪接 (226 films)
    往事知多少 (1953)    
    搖山奪艷記 (1953)    
    五虎將 (1955)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    番婆弄 (1958)    
    天河配 (1958)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    鬼馬福星 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    百花公主 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    私戀 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    三女性 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    摩登新娘 (1960)    
    碧海香螺傳 (1960)    
    十大姐 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    挖目保山河 (1961)    
    掃窗會 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    孤雛血淚 (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    女人的秘密 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    艇屋龍虎鬥 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    工廠皇后 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    趙五娘 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    天從人願 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    神龍五虎將 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    假妻 (1964)    
    八個兇手 (1965)    
    女間諜第一號 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    女賊金蝴蝶 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    巫山夢斷相思淚 (1965)    
    情天劫 (1965)    
    白頭情侶 (1966)    
    深閨夢裡人 (1966)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    四姊妹 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    小康之家 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    玉女親情 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    閃電煞星 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    空中女殺手 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    玉女心 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    窗 (1968)    
    紫丁香 (1968)    
    無情刀 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    大瘋俠 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    多情高竇貓 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    入伙大吉 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    學府新潮 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    嫁衣 (1970)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    飛俠神刀 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    追擊 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    日月神童 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    火戀 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    忍 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    洞房奇譚 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    山東老大 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    雲飛何處 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    虎鬥虎 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    水雲 (1975)    
    我在戀愛 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    中原鏢局 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    十字路口 (1976)    
  策劃 (3 films)
    潮州功夫 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    大鄉里大鬧歐洲 (1974)    
  出品人 (1 film)
    武師,花旦,大流氓 (1977)