Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宋明(1)
Sung Ming
Aliases:  宋朙
 
Filmography (1953-1977)
 
  副導演 (3 films)
    都市兩女性 (1963)    
    香海情潮 (1963)    
    盲童奇遇記 (1967)    
  導演 (3 films)
    太平山八仙奇遇 (1966)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    工廠三小姐 (1967)    
  剪接 (222 films)
    搖山奪艷記 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    五虎將 (1955)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956)    
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    天河配 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    番婆弄 (1958)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    淘氣千金 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    鬼馬福星 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    百花公主 (1959)    
    三女性 (1960)    
    猛鬼孤兒 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    摩登新娘 (1960)    
    碧海香螺傳 (1960)    
    十大姐 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    私戀 (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    自由戀愛 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    義犬神童 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    掃窗會 (1961)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    孤雛血淚 (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    艇屋龍虎鬥 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    趙五娘 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    神劍王子 (1964)    
    神龍五虎將 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    假妻 (1964)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    天從人願 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    閻王令 (1965)    
    巫山夢斷相思淚 (1965)    
    情天劫 (1965)    
    八個兇手 (1965)    
    女間諜第一號 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    四姊妹 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    神秘夫人 (1966)    
    小康之家 (1966)    
    神探智破艷屍案 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    女殺手虎穴救孤兒 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    深閨夢裡人 (1966)    
    斷腸玫瑰 (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    多少柔情多少淚 (1967)    
    青春兒女 (1967)    
    空中女殺手 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    玉女親情 (1967)    
    閃電煞星 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    神探智破美人計 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    無情刀 (1968)    
    賊千金 (1968)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    窗外情 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    大瘋俠 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    玉女心 (1968)    
    青春戀歌 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    紫丁香 (1968)    
    窗 (1968)    
    名劍天驕 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    聰明太太笨丈夫 (1969)    
    說謊的人 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    多情高竇貓 (1969)    
    冷暖青春 (1969)    
    入伙大吉 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    鬼見愁 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    嫁衣 (1970)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    冷面殺手 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    日月神童 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    追擊 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    洞房奇譚 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    火戀 (1972)    
    輕煙 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    忍 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    明日天涯 (1973)    
    雲飛何處 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    一年幽夢 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    盲女奇緣 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    水雲 (1975)    
    我在戀愛 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    十字路口 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
  策劃 (3 films)
    潮州功夫 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    大鄉里大鬧歐洲 (1974)    
  出品人 (1 film)
    武師,花旦,大流氓 (1977)