Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
薛家燕
Nancy Sit Ka-Yin  ♀





 
Filmography (1960-2018)
 
  導演 (1 film)
    狗咬狗骨 (1978)    
  演員 (97 films)
    飄萍恨(上集) (1960)    
    神鷹飛天俠 (1960) ... 捉月
    七兒八女九狀詞 (1960)    
    夫證妻凶 (1961)    
    女飛俠紅姑 (1961)    
    魚雁曲 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    無敵楊家將 (1961)    
    野龍怒碎金蛇塔 (1961)    
    白門斬呂布 (1961)    
    沉香太子毒龍潭救母(上集) (1961)    
    花木蘭 (1961)    
    花蝴蝶三氣飛天貓 (1961) ... 白小蝶
    雙飛蝴蝶 (1961) ... 婉兒
    血洗愛河橋 (1962)    
    七鳳嬉春 (1962)    
    灰青五虎平西 (1962)    
    八仙鬧東 (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    武當七俠 (1963) ... 陳志文
    李仙 (1963) ... 來興
    七彩寶蓮燈 (1963)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    錦繡天堂 (1964) ... 孔志玲
    雪花神劍(大結局) (1964) ... 反串葛煒
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 葛煒
    雪花神劍(上集) (1964) ... 葛煒
    紅菱血 (1964)    
    一彎眉月伴寒衾 (1964)    
    玉女英魂(上集) (1965)    
    六指琴魔(上集) (1965) ... 鬼奴
    玉女英魂(下集) (1965) ... 康青萍
    無字天書 (1965)    
    海角幽蘭 (1965)    
    六指琴魔(大結局) (1965) ... 鬼奴
    老夫子 (1965) ... 客串飛女
    六指琴魔(下集) (1965)    
    玉女含冤 (1966) ... 丁淑媚
    姑娘十八一朵花 (1966) ... 陳珍珠
    彩色青春 (1966) ... 鄧蘇絲
    七彩胡不歸 (1966)    
    冷月離魂 (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966) ... 宋美娥
    我愛阿哥哥 (1967)    
    七公主(上集) (1967) ... 金剛玉
    姐姐的情人 (1967)    
    兔女郎 (1967) ... 阿芬
    七公主(下集) (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    那個少女不多情 (1967) ... 白雪雪
    苦海驕兒 (1967) ... 杜少紅
    花樣的年華 (1968) ... 江淑嫻/女諸葛
    血影紅燈 (1968) ... 上官玉鳳
    滿園春色 (1968) ... 伍小紅
    青春歌后 (1968)    
    俠聖 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968) ... 方玉菊
    霧美人 (1968)    
    七彩紅男綠女 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    小魔俠 (1969) ... 崔玉華
    花月爭輝 (1969) ... 李安琪兒
    玫瑰芍藥海棠紅 (1969) ... 洪芍藥
    神貓 (1969) ... 金小菊
    香噴噴小姐 (1969) ... 林小燕
    天龍堡 (1969) ... 蓋盈盈
    成家立室 (1969) ... 方蘭心
    飛女正傳 (1969) ... 馬碧珊
    媽媽要我嫁 (1969) ... 洪麗霞
    嫁衣 (1970) ... 周小玲
    迷人的愛情 (1970) ... 菁菁
    總有一天捉到你 (1970) ... 李鳴鳳
    三殺手 (1970)    
    神探一號 (1970)    
    蔡李佛勇擒色魔 (1970) ... 余海燕
    偷心賊 (1970)    
    昨天今天明天 (1970)    
    小金剛 (1970) ... 客串于文翠
    歡樂人生 (1970) ... 林秀麗
    不敢回家的少女 (1970)    
    戰北國 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    怪客 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    食神 (1996) ... 味公主
    黑玫瑰義結金蘭 (1997) ... 黑玫瑰
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    七十二家房客 (2010) ... Lolita
    最強囍事 (2011) ... 強母
    大世界 (2011)    
    Delete愛人 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)    
    我的情敵女婿 (2018)    
  編劇 (1 film)
    狗咬狗骨 (1978)    
 
 
Biography