Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬驥(1)
Ma Chi (1)  ♂





 
Filmography (1952-1993)
 
  演員 (112 films)
    原來如此 (1952)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    孽火 (1959)    
    青城十九俠 (1960)    
    刀光劍影 (1960) ... 林野鶴
    吳鳳 (1962) ... 烏達
    一段情 (1962)    
    白雲故鄉 (1963)    
    難忘的人 (1963)    
    諜海四壯士 (1963) ... 洪玉山
    西施 (1965) ... 伍子胥
    天之嬌女 (1966) ... 嚴世蕃
    英雄烈女 (1966)    
    江漢風雲 (1966)    
    恨你入骨 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    曼谷之夜 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    香港白薔薇 (1967)    
    獨腳龍 (1968) ... 夏侯元/獨脚龍
    破曉時分 (1968)    
    掌門人 (1968) ... 林正海
    劊子手 (1968)    
    狂俠 (1968) ... 辛虎
    女蘿草 (1968) ... 李文
    青龍鎮 (1968) ... 丁炎山
    姜子牙下山 (1969) ... 姜子牙
    冬暖 (1969) ... 二哥
    人鬼狐 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    女飛俠 (1969) ... 隱俠古風雲
    十三妹 (1969) ... 七省大將軍紀獻唐
    黑牛與白蛇 (1969) ... 楊老太爺
    艷俠 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    黑帖 (1969) ... 仇三
    長江一號 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    包公遊地府 (1970) ... 包公
    神傘奇俠 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    百萬新娘 (1970) ... 周雲臣
    神笛丐俠 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    龍虎風雲 (1970) ... 常嘯天
    奪命閻羅 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970) ... 石玉龍
    魏徵斬龍 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 孟亭山
    最短的婚禮 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 張二楞
    拼命娘子 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    出賣愛情的人 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    黑白道 (1971) ... 洪德威
    勢不兩立 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    獨臂拳王 (1972)    
    縱橫天下 (1972) ... 石劍鋒
    血豹 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    洞房奇譚 (1972) ... 范醫生
    驚天動地 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    糊塗小子甜姑娘 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    飄香劍雨 (1977) ... 三心神君
    九紋龍 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    離別鈞 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    決戰天門 (1993)