Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬驥(1)
Ma Chi (1)  ♂





 
Filmography (1952-1993)
 
  演員 (112 films)
    原來如此 (1952)    
    蕩婦與聖女 (1959)    
    孽火 (1959)    
    青城十九俠 (1960)    
    刀光劍影 (1960) ... 林野鶴
    一段情 (1962)    
    諜海四壯士 (1963) ... 洪玉山
    白雲故鄉 (1963)    
    難忘的人 (1963)    
    西施 (1965) ... 伍子胥
    天之嬌女 (1966) ... 嚴世蕃
    英雄烈女 (1966)    
    江漢風雲 (1966)    
    恨你入骨 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    曼谷之夜 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    香港白薔薇 (1967)    
    狂俠 (1968) ... 辛虎
    破曉時分 (1968)    
    青龍鎮 (1968) ... 丁炎山
    劊子手 (1968)    
    獨腳龍 (1968) ... 夏侯元/獨脚龍
    掌門人 (1968) ... 林正海
    女蘿草 (1968) ... 李文
    女飛俠 (1969) ... 隱俠古風雲
    十三妹 (1969) ... 七省大將軍紀獻唐
    黑牛與白蛇 (1969) ... 楊老太爺
    姜子牙下山 (1969) ... 姜子牙
    黑帖 (1969) ... 仇三
    冬暖 (1969) ... 二哥
    劍王之王 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    孫龐鬥法 (1969)    
    人鬼狐 (1969)    
    濟公小神仙 (1970)    
    包公遊地府 (1970) ... 包公
    武林龍虎鬥 (1970) ... 石玉龍
    魏徵斬龍 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    二郎神楊戩 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    百萬新娘 (1970) ... 周雲臣
    鬼見愁 (1970) ... 孟亭山
    龍虎風雲 (1970) ... 常嘯天
    新羅生門 (1971)    
    出賣愛情的人 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    最短的婚禮 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    勢不兩立 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 張二楞
    拼命娘子 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    母親與我 (1971)    
    黑白道 (1971) ... 洪德威
    獨臂拳王 (1972)    
    洞房奇譚 (1972) ... 范醫生
    龍虎過江 (1972)    
    縱橫天下 (1972) ... 石劍鋒
    霸王拳 (1972)    
    血豹 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    大小遊龍 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    糊塗小子甜姑娘 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    風雨雙流星 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 三心神君
    劍花煙雨江南 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    離別鈞 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    雲雨生死戀 (1993)    
    決戰天門 (1993)