Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林嘉
Essie Lin Chia  ♀





 
Filmography (1955-1978)
 
  演員 (28 films)
    蕭月白正傳(下集) (1955)    
    七七敢死隊 (1965)    
    龍虎溝 (1967)    
    星月爭輝 (1967) ... 串
    黛綠年華 (1967) ... 陳桂芳
    船 (1967)    
    春暖花開 (1968)    
    三燕迎春 (1968) ... 陶琪
    碧海青天夜夜心 (1969) ... 玉佩
    椰林春戀 (1969)    
    大盜歌王 (1969) ... 田心
    獨臂刀王 (1969) ... 千手王花娘子
    武林風雲 (1970)    
    单身女郎 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    江湖三女俠 (1970) ... 如玫
    五枝紅杏 (1971)    
    退票新娘 (1971) ... 金琳琳
    五鳳朝陽 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    愛情一二三 (1971) ... 1) 李蘭 3)老處女
    玉面俠 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    靈魔 (1976)    
    永恆的愛 (1977)    
    小小世界妙妙妙 (1978)