Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何莉莉(1)
Lily Ho Li-Li  ♀





 
Filmography (1965-1983)
 
  演員 (47 films)
    蘭嶼之歌 (1965) ... 白丹娜
    山歌姻緣 (1965) ... 銀花
    文素臣 (1966) ... 紅玉
    西遊記 (1966)    
    鐵扇公主 (1966) ... 白骨精姊妹
    何日君再來 (1966) ... 黃綺華
    蘭姨 (1967) ... 志成表妹
    鐵觀音 (1967) ... 密探艾絲 /羅娜
    青春鼓王 (1967) ... 飾麗真
    琴劍恩仇 (1967) ... 魏媚兒
    少年十五二十時 (1967) ... 沈丹妮
    香江花月夜 (1967) ... 賈翠翠
    星月爭輝 (1967) ... 串
    特警零零九 (1967)    
    船 (1967) ... 唐可欣
    色不迷人人自迷 (1968)    
    玉面飛狐 (1968) ... 青青
    花月良宵 (1968) ... 何莉莉
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968) ... 鐵觀音
    諜海花 (1968) ... 李秀蘭
    椰林春戀 (1969) ... 蘇永蘭
    大盜歌王 (1969) ... 達玲
    釣金龜 (1969) ... 葉風
    那個不多情 (1970) ... 劉珍珠
    金衣大俠 (1970) ... 俞飛霞
    胡姬花 (1970) ... 葉安妮
    我愛金龜婿 (1971) ... 蘭茜
    玉面俠 (1971) ... 小鹿兒
    鳳飛飛 (1971) ... 鳳飛飛
    女殺手 (1971) ... 女殺手
    鑽石艷盜 (1971) ... 夜來香
    吉祥賭坊 (1972) ... 霍翠姑
    多謝老闆娘 (1972) ... 李玉如
    愛奴 (1972) ... 金娥
    群英會 (1972) ... 石中玉
    水滸傳 (1972) ... 扈三娘
    玉女嬉春 (1972) ... 賈翠翠
    雨中花 (1972) ... 玉青
    十四女英豪 (1972) ... 楊文廣
    大軍閥 (1972) ... 名伶小蘭芳
    七十二家房客 (1973) ... 艇妹
    北地胭脂 (1973) ... 佛動心
    蕩寇誌 (1973)    
    江湖行 (1973) ... 葛衣情
    舞衣 (1974)    
    五大漢 (1974) ... 小鳳仙
    風水二十年 (1983)