Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐欣夫
Xu Xin-Fu  ♂


 
Filmography (1925-1969)
 
  製片 (4 films)
    風塵劫 (1953)    
    梅崗春回 (1955)    
    碧海同舟 (1956)    
    夜盡天明 (1957)    
  監製 (2 films)
    阿里山風雲 (1949)    
    夜盡天明 (1957)    
  導演 (16 films)
    戰功 (1925)    
    兩劍客 (1929)    
    女兒經 (1934)    
    翡翠馬 (1935)    
    金剛鑽 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    珍珠衫 (1938)    
    王老虎搶親 (1940)    
    家 (1941)    
    永不分離 (1951)    
    歧路 (1955)    
    呂洞賓 (1957)    
    血濺日月潭 (1958)    
    歌場妖姬 (1959)    
    寶島風光 (1966)    
    玉面貓 (1969)    
  策劃 (1 film)
    玉面貓 (1969)    
  出品人 (1 film)
    玉面貓 (1969)    
  編劇 (5 films)
    翡翠馬 (1935)    
    金剛鑽 (1936)    
    生龍活虎 (1937)    
    珍珠衫 (1938)    
    王老虎搶親 (1940)