Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江濤(1)
Willy Kong Tou  ♂
Aliases:  剛圖 ,  江圖





 
Filmography (1963-2002)
 
  演員 (28 films)
    皆大歡喜 (1963)    
    大少奶 (1964) ... 張念祖
    魂斷奈何天 (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    西施 (1965) ... 諸稽郢
    馬陵道 (1965) ... 副將
    蜜月 (1965) ... 馬少杰
    金面俠 (1967) ... 魯大海
    矇查查的愛情 (1967)    
    虎口鴛鴦 (1967) ... 福貴
    紅燈記 (1968) ... 王連舉
    抗敵風雲 (1968) ... 羅牛
    銀姑 (1969)    
    少男少女 (1969)    
    幸運草 (1969)    
    兇手尋兇 (1969) ... 阿華
    秋雨春心 (1969) ... 周剛
    肝膽照江湖 (1970) ... 爛賭十
    海燕 (1970)    
    群芳譜 (1972)    
    出路 (1973)    
    雪兒 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    七年之癢 (1987)    
    雞鴨戀 (1991)    
    榕樹頭講鬼 (1998) ... 士多老闆
    賤男人週記 (2000)    
    戰龍 2 (2002)    
  編劇 (1 film)
    亂龍搏懵 (1977)