Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周遊
Chou Yu  ♀





 
Filmography (1963-2013)
 
  監製 (1 film)
    黑道兄弟 (1987)    
  演員 (49 films)
    相欠債 (1963)    
    金色夜叉 (1963)    
    有語無地講 (1964)    
    悲情城市 (1964)    
    落大雨彼日 (1964)    
    難忘的車站 (1965)    
    只愛妳一人 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    地獄新娘 (1965)    
    心心相印 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    哀愁的火車站 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    搖籃橋情淚 (1966)    
    挑戰地獄島 (1966)    
    夢中的媽媽 (1966)    
    惡中善 (1967)    
    為君心悲傷 (1967)    
    深情比酒濃 (1967) ... 周太太
    賭命三醉客 (1967) ... 錢大龍的二姨太
    呆命阿狗兄 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    懷念的人 (1967)    
    新桃花過渡 (1968)    
    猴咬猴 (1968)    
    一分錢一分貨 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    女之愛 (1968)    
    嘴笑目笑 (1968)    
    圓仔花 (1968)    
    飛燕子大戰獨眼俠 (1968)    
    流浪四兄妹 (1968)    
    大小善 (1968)    
    一胎三個 (1969)    
    純情淚的小花 (1969)    
    阿三哥入城 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    女龍王 (1969)    
    阿花生貴子 (1969)    
    水長流 (1970)    
    回來安平港 (1970)    
    禁春 (1971)    
    婚姻問題 (1971)    
    情婦 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    想思燈 (1972)    
    女性的生活 (1978) ... 女海燕
    穿越101 (2013)