Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金影憐
Kam Ying-Lin  ♀
Aliases:  金影蓮





 
Filmography (1961-1965)
 
  演員 (63 films)
    仙笛神龍(上集) (1961) ... 賽觀音莫素霞
    神蛇飛虎救正宮 (1961)    
    八美審狀元 (1961)    
    寒江關 (1961) ... 竇仙童
    金鳳斬蛟龍 (1961) ... 金七鳳
    楊門女將告御狀 (1961) ... 楊八姝
    崑崙七劍鬥五龍 (1961) ... 彩雲劍百花女
    神偷情賊(上集) (1962)    
    三告狀 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    洪宣嬌 (1962)    
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    七鳳鬥魔龍 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    乞兒小皇帝 (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962) ... 蘇阿嬌
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    龍虎恩仇龍鳳配 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    老豆賺錢女享福 (1963)    
    清宮劍影錄(上集) (1963)    
    八表雄風 (1963) ... 白桂
    滴滴慈母淚 (1963)    
    定天神劍 (1963) ... 獨臂神尼
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    臥虎藏龍 (1963) ... 黑天鵝
    骨肉恩情 (1963)    
    女扒手 (1963)    
    新夜吊秋香 (1963)    
    吸血神鞭 (1963) ... 薛三娘/鳳眼娥眉
    雙雄震九洲 (1963)    
    豪門怨 (1963) ... 譚雪芬
    胡奎賣人頭 (1963) ... 秋紅
    萬劍之王 (1963) ... 薛三娘
    密底算盤 (1963) ... 文玲
    清宮劍影錄(下集) (1963)    
    魔笊神鞭 (1963) ... 二嫂
    楊八姐鬧金鑾 (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    火燒紅蓮寺(下集) (1963)    
    五諫刁妻 (1963)    
    搶食世界 (1964)    
    改期添丁 (1964) ... 楊柳姿
    街頭巷尾 (1964) ... 安娜
    魔宮神掌(上集) (1964) ... 娜拉
    滿堂吉慶 (1964)    
    香城九鳳 (1964)    
    血紙人 (1964)    
    密碼間諜戰 (1964) ... 影蓮
    魔宮神掌(下集) (1964)    
    斷魂劍(上集) (1964)    
    斷魂劍(下集) (1964)    
    七寶金剛劍 (1964) ... 羅剎女
    工廠玫瑰 (1964) ... 愛華
    紅菱血 (1964)    
    佳兒佳婦 (1964) ... 李月娥
    俏冤家 (1964) ... 江露絲
    神鵰女俠 (1965)    
    摩登濟公 (1965)    
    太太日記 (1965) ... 陳太太
    雄心太子 (1965)