Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐寶雲
Tang Pao-Yun  ♀
Aliases:  唐寶華





 
Filmography (1962-1983)
 
  演員 (48 films)
    颱風 (1962)    
    海灣風雲 (1963)    
    黑森林 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    婉君表妹 (1965) ... 夏婉君
    我女若蘭 (1966) ... 孟若蘭(成年)
    英雄烈女 (1966)    
    寂寞的十七歲 (1967)    
    尋夢園 (1967) ... 唐心雯
    貂蟬與呂布 (1967)    
    第六個夢 (1968)    
    忘不了妳 (1968) ... 薛雲雲
    看見你就笑 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    心願 (1972)    
    秋決 (1972) ... 蓮兒
    風從哪裡來 (1972)    
    雙鳳飛 (1973) ... 欣怡
    雨中行 (1973)    
    雷風雨 (1973)    
    串串風鈴響 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    蛋下不雞母家誰 (1973)    
    愛的挑戰 (1973)    
    初戀在台北 (1973)    
    小雨 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    煙雨斜陽 (1973)    
    一家人 (1973)    
    陰陽界 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    雲飄飄 (1974) ... 李中村
    女兵日記 (1975)    
    夢之湖 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    飄香劍雨 (1977) ... 薛若碧
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 玉華
    白玉京 (1977)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    蛇郎君 (1978)    
    一顆鶢豆 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    冰點 (1979)    
    神腿 (1979) ... 凌雨涵
    天下第一 (1983)