Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏儀秋
Ha Yee-Chau  ♀





 
Filmography (1963-1970)
 
  演員 (21 films)
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    山歌戀 (1964)    
    萬花迎春 (1964)    
    萬古流芳 (1965) ... 春蘭
    蝴蝶盃 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    風流丈夫 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    烽火萬里情 (1967)    
    春暖花開 (1968)    
    春滿乾坤 (1968)    
    三燕迎春 (1968) ... 何月娥
    獵人 (1969)    
    燕娘 (1969) ... 謝金花
    陰陽刀 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    鬼門關 (1970)