Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
申江
Shen Chiang  ♂

 
Filmography (1957-1995)
 
  副導演 (3 films)
    江湖奇俠 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    琴劍恩仇 (1967)    
  導演 (25 films)
    寶石花 (1957)    
    何日花再開 (1957)    
    破網補情天 (1957)    
    半路夫妻 (1957)    
    三美爭郎 (1958)    
    千里明月寄相思 (1959)    
    警網情鴛 (1961)    
    四海一家親 (1963)    
    爸爸在何處 (1963)    
    銀海風光 (1964)    
    可憐的戀花 (1964)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    血鿄風雷莊 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    奇男子 (1973)    
    霹靂小子 (1974)    
    包公奇案 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    關東五大俠 (1977)    
    百戰保山河 (1979)    
  出品人 (1 film)
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
  編劇 (18 films)
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    神劍震江湖 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    玉面飛狐 (1968)    
    江湖三女俠 (1970)    
    插翅虎 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    奇男子 (1973)    
    小白龍 (1975)    
    封神榜 (1975)    
    關東五大俠 (1977)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    邊城皇帝 (1995)