Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂冠南
Philip Lui Koon-Nam  ♂
 
Filmography (2007-2019)
 
  導演 (2 films)
    潛龍狙擊 (2015)    
    臥虎潛龍 (2019)    
  演員 (1 film)
    血滴子 (2012) ... 太監
  編劇 (16 films)
    校墓處 (2007)    
    惡男事件 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    很想和你在一起 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    血滴子 (2012)    
    大上海 (2012)    
    時間檔案館 (2012)    
    四大名捕2 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    迷城 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    追龍 (2017)    
    武林怪獸 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)