Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉之冰
Liu Zhi-Bing  ♂





 
Filmography (1987-2017)
 
  副導演 (1 film)
    開國大典 (1989)    
  導演 (1 film)
    蘭輝 (2014)    
  演員 (24 films)
    關東大俠 (1987) ... 林青
    開國大典 (1989)    
    槍訪要塞 (1991)    
    青銅狂魔 (1994)    
    女警神威 (1995) ... 馮捷
    敵後武工隊 (1995)    
    伴你到黎明 (1996)    
    黃埔軍人 (2001) ... 蔣介石
    驚心動魄 (2003)    
    驚天動地 (2009)    
    鑄劍·1927 (2011)    
    飛天 (2011)    
    劉伯承市長 (2012)    
    門巴將軍 (2013)    
    雷鋒在1959 (2013)    
    目標戰 (2013)    
    血戰松山 (2014)    
    蘭輝 (2014)    
    百團大戰 (2015)    
    戰火中的芭蕾 (2015)    
    東莞女孩 (2015)    
    天使:生命處方 (2015)    
    勇士 (2016)    
    風雲1927 (2017)