Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁子光
Philip Yung Chi-Kwong  ♂

 
Filmography (2002-2019)
 
  監製 (1 film)
    輓歌之後 (2016)    
  導演 (4 films)
    明媚時光 (2009)    
    微交少女 (2013)    
    踏血尋梅 (2015)    
    全球通緝令 (2019)    
  剪接 (1 film)
    踏血尋梅 (2015)    
  場記 (1 film)
    監獄風雲之傳教士 (2002)    
  演員 (3 films)
    慳錢家族 (2002) ... 電視台工作人員
    一切由零開始 (2003)    
    星夢情真 (2003)    
  編劇 (5 films)
    明媚時光 (2009)    
    殭屍 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)