Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鑫炎
Cheung Sing-Yim  ♂
Aliases:  張鑫義,  張鑫炎夫婦,  張鑫燄,  張興炎


 
Filmography (1952-2007)
 
  導演 (19 films)
    五虎將 (1964)    
    心上人 (1964)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    過路財神 (1968)    
    三劍客 (1969)    
    俠骨丹心 (1971)    
    紅纓刀 (1975)    
    大風浪 (1976)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    黃河大俠 (1988)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000)    
  剪接 (42 films)
    真假歐陽德 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    笑星降地球 (1952)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    碧海狂僧 (1953)    
    鬼妻 (1953)    
    人結人緣 (1954)    
    金鳳迎春 (1954)    
    萬里行屍 (1954)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    真假白金龍 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956)    
    毒蟒情鴛 (1956)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    秋鳳 (1957)    
    一見鍾情 (1958)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    血染少女心 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    美人魚 (1959)    
    王老虎搶親 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    華燈初上 (1961)    
    西廂記 (1961)    
    三看御妹劉金定 (1962)    
    兒女恩仇 (1963)    
    三笑 (1964)    
    少林寺 (1982)    
    太極拳 (1996)    
  策劃 (3 films)
    黃河大俠 (1988)    
    我愛賊阿爸 (1989)    
    老港正傳 (2007)    
  執行監製 (1 film)
    自梳 (1997)    
  副導演 (1 film)
    美人計 (1961)    
  監製 (2 films)
    秘境神奇錄 (1989)    
    聯手警探 (1991)    
  演員 (1 film)
    自梳 (1997) ... 火車上夫婦
  編劇 (4 films)
    迎春花 (1968)    
    紅纓刀 (1975)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    白髮魔女傳 (1980)