Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鑫炎
Cheung Sing-Yim  ♂
Aliases:  張鑫義,  張鑫炎夫婦,  張鑫燄,  張興炎


 
Filmography (1952-2007)
 
  導演 (19 films)
    五虎將 (1964)    
    心上人 (1964)    
    雲海玉弓緣 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    過路財神 (1968)    
    三劍客 (1969)    
    俠骨丹心 (1971)    
    紅纓刀 (1975)    
    大風浪 (1976)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
    黃河大俠 (1988)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000)    
  剪接 (42 films)
    笑星降地球 (1952)    
    真假歐陽德 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    鬼妻 (1953)    
    碧海狂僧 (1953)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    人結人緣 (1954)    
    萬里行屍 (1954)    
    金鳳迎春 (1954)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956)    
    真假白金龍 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956)    
    毒蟒情鴛 (1956)    
    秋鳳 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    郎如春日風 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    風兩桃花村 (1957)    
    鳳凰于飛 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    春到海演 (1959)    
    美人魚 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    飛燕迎春 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    笑笑笑 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    王老虎搶親 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    西廂記 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    兒女恩仇 (1963)    
    三笑 (1964)    
    飛燕迎春 (1966)    
    少林寺 (1982)    
    太極拳 (1996)    
  策劃 (3 films)
    黃河大俠 (1988)    
    我愛賊阿爸 (1989)    
    老港正傳 (2007)    
  執行監製 (1 film)
    自梳 (1997)    
  副導演 (1 film)
    美人計 (1961)    
  監製 (2 films)
    秘境神奇錄 (1989)    
    聯手警探 (1991)    
  演員 (1 film)
    自梳 (1997) ... 火車上夫婦
  編劇 (4 films)
    迎春花 (1968)    
    紅纓刀 (1975)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    白髮魔女傳 (1980)