Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉璇(2)
Michelle Ye Xuan  ♀
Aliases:  葉璿





 
Filmography (2005-2015)
 
  演員 (25 films)
    情義我心知 (2005) ... 阿綠
    至尊無賴 (2006) ... 行姐
    戲王之王 (2007) ... Judy
    異塚 (2007) ... 孟萍
    大搜查之女 (2008) ... 婉薇
    復仇 (2009) ... 多仔婆
    殺人犯 (2009) ... 仔仔母
    神鎗手 (2009) ... 范慧青
    頭七 (2009) ... 盧彥芳
    意外 (2009) ... 女人
    飛砂風中轉 (2010) ... 蘭芝
    李小龍 (2010) ... 李合銀 (八姑)
    槍王之王 (2010) ... [粵語配音員]
    維多利亞壹號 (2010) ... 8 A 女戶主
    火龍 (2010) ... 細 May
    建黨偉業 (2011) ... 李勵庄
    出軌的女人 (2011) ... Josephine(馬太)
    竊聽風雲2 (2011) ... 何婉清 (徐歡)
    蔡李佛拳 (2011) ... 晶晶
    車手 (2012) ... 盧峰妻子
    毒戰 (2013) ... 薩婆
    百星酒店 (2013) ... 肥九
    竊聽風雲3 (2014)    
    麻雀王 (2015)    
    暴瘋語 (2015)