Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文敏
Man Man (1)
 
Filmography (1962-1969)
 
  場記 (2 films)
    情至義盡 (1964)    
    血字第一號 (1965)    
  演員 (3 films)
    九九九怪屍案 (1962)    
    奪命雌雄劍 (1969) ... -
    神偷姊妹花 (1969)    
  編劇 (13 films)
    九九九怪屍案 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    秘密文件三零三 (1964)    
    秘密文件303 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    萬里追蹤 (1965)    
    拜倒迷你裙 (1968)    
    玉面煞星 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    天賜橫財 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)