Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文敏
Man Man (1)
 
Filmography (1962-1969)
 
  場記 (2 films)
    情至義盡 (1964)    
    血字第一號 (1965)    
  演員 (3 films)
    九九九怪屍案 (1962)    
    神偷姊妹花 (1969)    
    奪命雌雄劍 (1969) ... -
  編劇 (13 films)
    九九九怪屍案 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    秘密文件三零三 (1964)    
    秘密文件303 (1964)    
    香城艷屍 (1964)    
    萬里追蹤 (1965)    
    拜倒迷你裙 (1968)    
    天賜橫財 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    玉面煞星 (1969)    
    神偷姊妹花 (1969)