Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬籟鳴
Wan Lai-Ming  ♂
 
Filmography (1941-2012)
 
  導演 (2 films)
    鐵扇公主 (1941)    
    大鬧天宮 (1964)    
  美術 (21 films)
    血染海棠紅 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    婦人心 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    不知道的父親 (1952)    
    寸草心 (1953)    
    絕代佳人 (1953)    
    孽海花 (1953)    
    兒女經 (1953)    
    中秋月 (1953)    
    深閨夢裡人 (1954)    
    姊妹曲 (1954)    
    都會交響曲 (1954)    
    大兒女經 (1955)    
    不要離開我 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    小舞孃 (1956)    
    蘭花花 (1958)    
  編劇 (2 films)
    大鬧天宮 (1964)    
    大鬧天宮3D (2012)