Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石英(2)
Shih Ying  ♂
Aliases:  林忠平





 
Filmography (1966-2001)
 
  導演 (1 film)
    恩情人 (1969)    
  演員 (32 films)
    獨身漢 (1966)    
    大某小姨 (1967) ... 秋雲的表哥
    愛的糾紛 (1969)    
    危險的青春 (1969) ... 侯魁元
    淚的小花 (1969)    
    恩情人 (1969)    
    野玫瑰 (1969)    
    婚姻的煩惱 (1972)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 火旺
    風兒踢踏踩 (1981)    
    笨鳥滿天飛 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    大情聖 (1982)    
    鑰匙遊戲 (1982)    
    九彎十八轉 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    新運河殉情記 (1982)    
    河畔青草青 (1982)    
    國中十四章 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
    瘋狂大作秀 (1986)    
    紅粉情佳人 (1987)    
    沒卵頭家 (1989)    
    00.99大發財 (1989)    
    鬼出嫁 (1990) ... 叔公
    想飛-傲空神鷹 (1993)    
    自由門神 (2001)