Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥曦茵
Heiward Mak Hei-Yan  ♀
 
Filmography (2006-2019)
 
  監製 (1 film)
    一念無明 (2016)    
  故事 (4 films)
    前度 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
  導演 (7 films)
    烈日當空 (2008)    
    前度 (2010)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    曖昧不明關係研究學會 (2014)    
    旁邊的幸福 (2014)    
    打開我天空 (2016)    
    花椒之味 (2019)    
  美術 (1 film)
    慢性中毒 (2009)    
  剪接 (3 films)
    烈日當空 (2008)    
    安非他命 (2010)    
    打開我天空 (2016)    
  策劃 (1 film)
    Good Take! (2016)    
  執行監製 (1 film)
    一念無明 (2016)    
  編劇 (11 films)
    大丈夫2 (2006)    
    烈日當空 (2008)    
    志明與春嬌 (2010)    
    前度 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    DIVA華麗之後 (2012)    
    曖昧不明關係研究學會 (2014)    
    旁邊的幸福 (2014)    
    打開我天空 (2016)    
    黃金兄弟 (2018)    
    花椒之味 (2019)