Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
華慧英
Hua Hui-Ying
 
Filmography (1951-1972)
 
  攝影 (22 films)
    惡夢初醒 (1951)    
    風塵劫 (1953)    
    梅崗春回 (1955)    
    錦繡前程 (1957)    
    歸來 (1958)    
    苦女尋親記 (1958)    
    懸崖 (1959)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    宜室宜家 (1961)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    鳳鳳 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    忘不了妳 (1968)    
    鐵娘子 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    俠女 (1971)    
    忍 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
  導演 (2 films)
    情海斷腸人 (1966)    
    刺蠻王 (1971)    
  策劃 (1 film)
    黑帖 (1969)