Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
宗由(1)
Chung Yau  ♂
Aliases:  宗田





 
Filmography (1951-1978)
 
  導演 (17 films)
    惡夢初醒 (1951)    
    原來如此 (1952)    
    風塵劫 (1953)    
    嘉禾生春 (1953)    
    梅崗春回 (1955)    
    碧海同舟 (1956)    
    錦繡前程 (1957)    
    母子淚 (1957)    
    苦女尋親記 (1958)    
    歸來 (1958)    
    懸崖 (1959)    
    音容劫 (1960)    
    宜室宜家 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    薇薇的週記 (1963)    
    九美奪夫 (1964)    
    多少柔情多少淚 (1968)    
  演員 (29 films)
    嘉禾生春 (1953)    
    黑蝴蝶 (1960)    
    遊俠義犬 (1963)    
    西施 (1965) ... 闔閭
    英雄烈女 (1966)    
    虎山行 (1969)    
    玉觀音 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    狠心的人 (1970) ... 吳主任
    異鄉客 (1970) ... 龔老兒
    路客與刀客 (1970)    
    大賊王 (1970) ... 邱公義
    浮雲朵朵 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 客串
    大劍士 (1970)    
    龍沐香 (1970) ... 蒙奇
    神龍奇俠 (1970)    
    鬼皮 (1970) ... 楊財主
    馬家溝 (1970) ... 馬天標
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    劍魂 (1971)    
    雲姑 (1971) ... 宋總兵鄭廣泰
    蛇王與閻王 (1972)    
    不速客 (1974)    
    邪魔 (1975)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 楊父
    情竇初開 (1978)    
    七俠八義 (1978)