Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張志平 (1)
Cheung Chi-Ping (1)  ♂
Aliases:  張平





 
Filmography (1969-2014)
 
  演員 (96 films)
    保鏢 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    插翅虎 (1970)    
    報仇 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    血酒天牢 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    惡客 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    血証 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    警察 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    秀花大盜 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    唐山五虎 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    七煞 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    毒計 (1979)    
    踢館 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    教頭 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    連城訣 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    魔劍俠情 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    日劫 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    天使出更 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    慾燄濃情 (1988)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    福祿雙星 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    審死官 (1992)    
    墮落天使 (1995)    
    明日天涯 (1995)    
    攝氏32度 (1996)    
    真心英雄 (1998)    
    鎗火 (1999)    
    辣手回春 (2000)    
    鍾無艷 (2001)    
    瘦身男女 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    PTU (2003)    
    黑社會 (2005)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    文雀 (2008)    
    復仇 (2009)    
    一個人的武林 (2014) ... [武師]